середу, 30 березня 2016 р.




 

 

 

 

  Як відомо 2016 рік оголошено Роком англійської мови. Тому в нашій Бахмацькій ЗОШ I-III ст.№1 вчителі англійської мови Соболєва В.В., Міщенко А.М., Пацук Т.С. та Єгорова Н.С. роблять все можливе,щоб покращити знання учнів та збільшити їх  інтерес до вивчення англійської мови. 

 



       12 лютого відбувся конкурс валентинок, підписаних англійською мовою. Учні  5-7 класів з великим задоволенням взяли участь у цьому заході. Критеріями визначення найкращої валентинки були естетичне оформлення та знання англійської мови.  Переміг  6-А клас.






    Крім того, в рамках Року англійської мови в шевченківські дні у 5- А класі пройшов поетичний марафон "З думкою про Кобзаря". Розпочався захід відеопрезентацією відомостей про життя і творчість Т. Г. Шевченка на англійській мові, а також були представлені сюжети про те, як вшановують пам'ять про великого сина українського народу в англомовних країнах. Твори Шевченка перекладені багатьма мовами світу. Тому і учні 5 класу прочитали невеликі шевченківські поезії англійською мовою.

1)I care no longer if the child

Shall pray for me, or pass me by.

One only thing I cannot bear:

To know my land, that was beguiled

Into a death – trap with a lie,

Trampled and ruined and defiled…

Ah, but I care, dear God; I care!

 

Мені однаково, чи буде

Той син молитися, чи ні…

Та не однаково мені,

Як Україну злії люди

Присплять лукавії в огні

Її обкраденною, збудять…

Ох, не однаково мені!

 

2)The mighty Dnieper roars and bellows,

The wind in anger howls and raves,

Down to the ground it bends the willows,

And mountain – high lifts up the waves.

 

Реве та стогне Дніпр широкий,

Сердитий вітер завіва,

Додолу верби гне високі,

Горами хвилю підійма.

 

А на передодні канікул ми ,вчителі, організували «Весняний театр» для учнів середньої ланки. Всі п'єси були англійською мовою. Діти проявили себе у ролі різних героїв, вжилися в ролі, підготували тематичні костюми. І учасники, і глядачі були дуже задоволені.






Немає коментарів:

Дописати коментар