четвер, 21 квітня 2016 р.



КРУГЛИЙ СТІЛ «ПРОФЕСІЙНІ ДЕБАТИ» ВЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ БАХМАЧЧИНИ


20 квітня за круглим столом зібралися вчителі англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів Бахмаччини для участі у професійних дебатах.

 

Тема дебатів «Class Management» передбачала обговорення таких питань: поради для першого уроку; створення класного колективу; повернення контролю над класом; знаходження балансу між занадто жорсткою і занадто м’якою лінією поведінки; робота з учнями, які випробовують ваше терпіння; учні, які постійно запізнюються  в клас; підказки для відновлення чемності на уроці. 

 


Майстер-клас із учасниками круглого столу провели лауреати І етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» Світлана Іващенко (Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст. №5), «Граматика не буває нудною» Світлана Мішина (Бахмацька гімназія). Незвичною формою проведення майстер-класу зацікавила присутніх учасниця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» «Учися та готуй!» Алла Міщенко (Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст. №1). Усі три учасниці конкурсу продемонстрували належний рівень володіння англійською мовою, широке використання ІКТ, інтерактивних та інш. педагогічних технологій, вправ з лексики, граматики, читання, аудіювання.


Не оминули за круглим столом і актуальне питання сьогодення в освіті: проведення ДПА з англійської мови в 9-х та 11-х класах.



Немає коментарів:

Дописати коментар